ZZR Bericht Finish-1ZZR Bericht Finish-2

De Zuiderzeerally wenst u een topjaar!


Het organisatie comité van de Zuiderzeerally wenst u zowel privé, zakelijk  maar vooral sportief een bijzonder goed en succesvol jaar toe. Net als in het net afgelopen jaar hopen wij u als deelnemer, toeschouwer of als sponsor op 18 maart in Emmeloord te mogen begroeten tijdens de 2017 versie van de rally.

Internationaal

Ook in 2017 proberen we weer drie evenementen te organiseren in de vaderlandse rally klassen. Daarover in de nabije toekomst meer. Maar eerst het nieuws over FIA Benelux Rally Trophy. Zoals we al eerder bekend maakten zal de Zuiderzeerally het openingsevenement zijn voor deze cup. De FIA BEN RT maakt deel uit van het Europese regionale kampioenschap dat de internationale autosportbond FIA jaarlijks organiseert. In diverse regio’s rijden ambitieuze rijders relatief dicht bij huis een reeks wedstrijden volgens de internationale regels van de FIA. Hiermee doen zij ervaring op in dit soort wedstrijden. Een unieke kans dus ook voor Nederlandse rijders om mee te doen. Vlak voor de jaarwisseling reisde een delegatie van de Zuiderzeerally af naar Denemarken om daar zaken te regelen. Hierover binnenkort meer. Ook de West Euro Rally Cup is nieuw leven ingeblazen daarmee haalt de Zuiderzeerally dus een tweede internationale cupstrijd naar Emmeloord.

Nationale titelstrijd

Maar zoals gezegd de vaderlandse kampioenschappen worden uiteraard niet vergeten, in tegendeel zij vormen de hoofdmoot van het programma, daarvoor komen de meeste rijders ten slotte naar onze rally. Er wordt nog volop gewerkt aan de uitwerking maar op korte termijn wordt hierover meer bekend. Houdt dus deze website en de Facebook pagina in de gaten.

Sponsors

Als organisatoren van dit evenement zijn we voortdurend op zoek naar enthousiaste bedrijven die ons willen steunen. Wilt u uw naam verbinden aan dit, zowel landelijk als regionaal en nu ook internationaal, goed bekeken evenement, neem dan contact op met ons op (info@zuiderzeerally.nl). Wij leggen u graag de mogelijkheden voor.

 

 

Volg het laatste rally nieuws op deze site op Facebook Zuiderzeerally of op Twitter onder @Zuiderzeerally