Inschrijving staat open


Vanaf 25 januari staat de inschrijving van de Zuiderzeerally, Zuiderzeerallysprint en Zeebodemrallysprint weer open. Voor deze datum had de de eerste deelnemers zich al aangemeld: de winnaar uit 1998 Coen Vink, kreeg met de steun van Hoevenbergservice uit Marknesse, de mogelijkheid om zijn legendarische Subaru Impreza weer eens uit de garage te halen. Voor velen is deze Subaru nog steeds de ultieme rally auto. Kom dus op 18 maart naar Emmeloord om deze auto te bewonderen.

Update

Tijdens het schrijven van dit bericht kwam er een  berichtje binnen van het inschrijfbureau: de allereerste ingeschreven deelnemer is meteen ook de eerste buitenlandse deelnemer van de Zuiderzeerally. het gaat hierbij om de Britse √©quipe, Johnnie Ellis en Marc Fowler uit Engeland met een Mitsubishi Evo. Ook de eerste inschrijver voor de Zuiderzeeshortrally heeft zich gemeld: Wim Stevens en Wesley Stevens. 

Meer informatie over zowel de Zuiderzeerally vindt u in een persbericht.

 

Volg het laatste rally nieuws op deze site op Facebook Zuiderzeerally of op Twitter onder @Zuiderzeerally