FIA Benelux Rally Trophy vervangt Scandinavian Trophy


De FIA heeft afgelopen vrijdag 3 februari, de kalender gepubliceerd van de FIA Benelux Rally Trophy. Daarmee is dit kampioenschap officieel. De kalender bevat naast de Zuiderzeerally, ook de GTC Rally en de Ralllye Sulingen dat betekent dus drie wedstrijden die ook tellen voor het Nederlandse kampioenschap daarmee wordt dit wel een heel aantrekkelijke serie voor Nederlandse rijders. Een andere favoriet is de Rally van Ieper, die ook bij vele vaderlandse rallyrijders hoog op de wensenlijst staat. Voeg daarbij de Rally Denmark en je hebt een ooi kampioenschap wat dus met name voor vaderlandse rijders een unieke kans en uitdaging biedt. Voor alle informatie die op dit moment beschikbaar is hebben we een speciale pagina gemaakt. Daar staat alle info gegroepeerd zowel in het Nederlands als in het Engels.

De FIA Benelux Rally Trophy komt in de plaats van de eerder aangelondigde FIA Scandinavian Rally Trophy die niet door kan gaan omdat twee rally’s zich terugtrokken uit deze wedstrijdreeks. 

 

Volg het laatste rally nieuws op deze site op Facebook Zuiderzeerally of op Twitter onder @Zuiderzeerally