Nog een weekje te gaan!


Inmiddels hebben gelukkig al behoorlijk wat mensen zich ingeschreven voor de Zuiderzeerally, de Zuiderzeeshortrally en de Zeebodemshortrally. Maar er kunnen er uiteraard nog meer bij. Potentiële deelnemers kunnen zich nog steeds inschrijven en wel tot volgende week woensdag 8 maart. Om 23:59 op die avond sluit de inschrijving. Alle zaken rond de inschrijving vindt u hier.  Zeker nu de rally behalve voor het ONRK ook meetelt voor de West Euro Rally Cup en last but not least voor de FIA Benelux Rally Trophy is het wel een heel aantrekkelijk evenement voor de ambitieuze rally rijder. Gert Jan Kobus kondigde op sociale media aan dat hij in de trophy gaat rijden. Wie volgen hem?

 

Volg het laatste rally nieuws op deze site op Facebook Zuiderzeerally of op Twitter onder @Zuiderzeerally