Verrassing tijdens persconferentie


De laatste dagen kwamen er nog steeds inschrijvingen binnen voor de rally en de twee shortrally’s, waaronder ook nok nog een paar inschrijvingen die in aanmerking komen voor de FIA Benelux Rally Trophy. De inschrijving is nu officieel gesloten. Tijdens de binnenkort te houden persconferentie wordt de laatste stand van zaken rond de inschrijving onthuld.  Daar is in ieder geval één last minute surprise bij. Dus houdt deze pagina’s in de gaten. 

Aanstaande vrijdag (10 maart) wordt de startlijst definitief gemaakt. Deze lijst zit onder andere bij de publieks info pakketten die vanaf maandag te koop zijn. Alle informatie over prijzen, verkooppunten, en -tijden staan in de rallykrant dis verspreid is of op de speciale pagina op deze site.

Volg het laatste rally nieuws op deze site op Facebook Zuiderzeerally of op Twitter onder @Zuiderzeerally