Verrassing op het laatste moment


Tijdens de persconferentie van de Zuiderzeerally werd bekend gemaakt dat de bekende Duitse rally rijder Christian Riedemann weer naar Emmeloord komt. Met de steun van Peugeot dealer Hylkema uit Emmeloord is het gelukt om deze Duitse toprijder weer naar Nederland te halen.

Christian Riedemaan reed ook vorig jaar in de Zuiderzeerally, maar moest toen met pech uitvallen. Na een reparatie kon hij weer starten in de Zeebodemshortrally, die hij prompt op zijn naam wist te brengen. Vorig jaar werd hij, mede door zijn testsessie tijdens de Zuiderzeerally, tweede in het Duitse rally kampioenschap. Ook in 2017 doet hij onder de vlag van Peugeot Deutschland weer een gooi naar de titel bij onze oosterburen. Met zijn supersnelle Peugeot 208 T16 is hij in de R5 klasse een geduchte tegenstander, zowel in Duitsland als op de polderwegen rond Emmeloord. Bent u op vrijdag al in Emmeloord? De brullende leeuw van Riedemann staat de hele dag in de showroom van Hylkema.

Volg het laatste rally nieuws op deze site op Facebook Zuiderzeerally of op Twitter onder @Zuiderzeerally