Voorlopige deelnemerslijsten staan online!


De voorlopige deelnemerslijsten staan online! We tellen inmiddels 27 equipes die gaan deelnemen aan de Sijperda Zuiderzeerally, 23 equipes voor de Sijperda Zuiderzeeshortrally en 17 equipes voor de Zeebodemshortrally.

De organisatie heeft in het reglement laten opnemen dat er 30 equipes mogen deelnemen aan de Sijperda Zuiderzeeshortrally en dat aantal wordt al bijna bereikt. Een unicum waar we als organisatie blij mee zijn dat er zo’n vol startveld staat voor de Zuiderzeeshortrally.

Op de voorlopige deelnemerslijst voor de rally staan al een paar mooie namen. Wat dacht u van Hermen Kobus, winnaar van vorig jaar. Gaat het hem weer lukken om nogmaals dit evenement op zijn naam te schrijven? Of zal Kevin van Deijne het wellicht zijn? Verder zien we ook Martin van Iersel met een zogeheten R5 aan de start staan.

De Zuiderzeerally telt ook mee voor de FIA Benelux Trophy en hiervan zien wij dat al vier buitenlandse equipes zich hebben aangemeld. Drie Deense equipes en één Zweedse equipe mogen wij gaan verwelkomen in Emmeloord.

In de shortrally staat Nederlands kampioen Janjur Monshouwer aan de start. Vorig jaar lukte het hem niet om het evenement op zijn naam te schrijven wellicht dat het dit jaar wel lukt, maar er liggen meer kapers op de kust. Dit jaar zien wij ook dat de Peugeot 206 cup in opkomst is. Een leuke betaalbare klasse waar steeds meer interesse in is. Wij verheugen ons om de competitie te zien tussen deze equipes.

De voorlopige deelnemerslijsten staan op de pagina deelnemers. Als u zich nog wilt inschrijven wees dan snel. De inschrijving is nog tot en met a.s. woensdag 7 maart 23:59 uur geopend.

Volg het laatste rally nieuws op deze site op Facebook Zuiderzeerally of op Twitter onder @Zuiderzeerally