TSR13_14-6277Informatiebord

Deelnemers


   

Op deze pagina is alle informatie voor de deelnemers aan de Zuiderzeerally 2017 gebundeld

INFORMATION BOARD / INFORMATIEBORD

Official publications will also be published on the (electronic) Unofficial information board

Publicaties op het Officieel Publicatiebord zullen ook worden gedaan op het (elektronisch) Onofficieel
informatiebord.

Information for foreign competitors

All information for foreign competitors like entry procedures, Supplementary Regulations and the Raly Guide can be found on the special page in English.

Bijzondere reglementen

Hieronder kunt u  alle reglementen rechtstreeks downloaden door op het betreffende document te klikken.

Inschrijving

Inschrijving van deelnemers met een Nederlandse licentie loopt via de KNAF. Log in op Mijn KNAF, via www.knaf.nl. Hier kunt u in uw eigen webomgeving inschrijven voor de Nederlandse rally’s. Een uitgebreide handleiding over het inschrijven via Mijn KNAF vindt u hier.

ATTENTIE

Overgangsregeling FT3 tanks
 
De afgelopen weken zijn er bij ons veel vragen binnen gekomen over de nieuwe reglementen mbt de brandstoftanks voor wagens in de groepen A en N (Appendix J, art 253 14.1.2
 
Vandaag heeft de FIA een waiver (uitzondering) afgegeven waarin is aangegeven dat de nieuwe reglementen mbt te brandstoftanks zijn uitgesteld tot 1 januari 2018. De FIA Waiver is alleen van toepassing op de Benelux Rally Trophy.

BSR heeft aangegeven dat dit ook gaat gelden voor de nationale rijders.

Een Bulletin hiervan is in voorbereiding.

 
Dit betekent dat de regelgeving voor brandstoftanks gebaseerd blijft tot eind 2017 op Annex J 2016z
UITSLUITEND voor deelnemers die beiden een BUITENLANDSE licentie hebben:

Als één van de twee equipeleden een KNAF licentie heeft kan de Nederlandse licentiehouder  de buitenlandse licentiehouder ook inschrijven. Dat gaat echter niet als beide inschrijvers een buitenlandse licentie hebben.

Equipes die beiden over een buitenlandse licentie beschikken moeten zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. De organisatie van de Zuiderzeerally zorgt dan voor verdere afhandeling.

  • Alle relevante documenten inclusief de hierbovengenoemde inschrijfformulieren voor buitenlandse deelnemers vindt op de pagina Documents in English

De exacte procedure staat beschreven in de Bijzondere Reglementen. Hierin staat onder andere dat de inschrijving sluit op 8 maart 2017 om 23:59 uur

Rallygids

Hieronder vindt u de link naar de rallygidsen

  • Rallygids 1 Zuiderzeerally
  • Rallygids 2 Zuiderzeerally
    ATTENTIE: Rallygids 2 is uitsluitend beschikbaar voor (toekomstige) deelnemers en vertegenwoordigers van de media. Als u tot één van deze categorieën hoort  klik dan hier voor aanvraag van het wachtwoord, zet in het onderwerp veld: ‘Aanvraag wachtwoord’ en geef in het bericht aan tot welke categorie u hoort.

Geaccepteerde inschrijvingen

Hieronder vindt u de link naar de lijsten met geaccepteerde inschrijvingen

In verband met onduidelijkheden over de nieuwe indeling van klassen en groepen heeft de organisatie in overleg met het BSR enkele aanpassingen gedaan ten opzichte van de inschrijvingen.

Tijdschema

Hieronder vindt u de link naar de meest recente tijdschema’s. Let op; dit betreft een nieuwere versie dan gepubliceerd in het bijzonder reglement en de rallygids

Hotel accomodatie

Informatie over de mogelijkheden tot overnachten in de omgeving van Emmeloord vindt u op de speciale pagina

 

Volgende rally start over:

een poosje...