Logo Radio 527-

Radio 527 Live Rally radio


De Lokale Omroep 527 zal tijdens de Zuiderzeerally weer omgedoopt worden tot Rally Radio 527 en uitgebreid verslag doen van de wedstrijd. Ook zullen de collega’s van Urk FM  een groot gedeelte van de uitzendingen overnemen en ondersteuning verlenen.

De in de regio Noordoostpolder opererende omroep gaat met diverse teams op pad om het jaarlijks terugkerende evenement op de juiste wijze te verslaan. Een aantal mensen zal verslag doen vanaf het parcours waarbij de studio dienst zal doen als zenuwcentrum. Naast de berichtgeving vanaf de service aan de Paardenmarkt, zal er aan de finish van de klassementsproeven met rijders en navigatoren gesproken worden over hun wedstrijd. Een deel van het team is bezig met het verzamelen van uitslagen en het voorbereiden van de items. Verder houden we u ook dit jaar weer op de hoogte over het verloop van de wedstrijd via de Social Media (Facebook, Twitter)

 

Tijdschema

De uitzending van Rally Radio 527 begint op zaterdag 19 maart om 13.00 uur en eindigt als de winnaar die avond over het podium is gereden.

Frequenties

Rally Radio 527 is te ontvangen op

  • 104.1 FM op de kabel (in de huiskamer),
  • via 105.2 FM in de ether (auto),
  • via Internet  en
  • via de app TuneIn (zoek op 527).

Volg het laatste rally nieuws op deze site op Facebook Zuiderzeerally of op Twitter onder @Zuiderzeerally