Sponsoren


De SANOP stelt als organisator van de Zuiderzeerally op deze pagina zijn business partners aan u voor. Met deze partners werkt de SANOP voor, na en tijdens het evenement nauw samen. Deze samenwerking bestaat uit gezamenlijke commerciële acties, en/of een koppeling tussen diverse partijen.


sijperda_logo

Sijperda verhuur

HOOFDSPONSOR

Met meer dan 25 jaar ervaring, en een volledige dekking in Noord Nederland, is Sijperda Verhuur dé verhuurspecialist van het Noorden. Ons aanbod bestaat uit een breed assortiment machines voor de bouwnijverheid, industrie en particulier. Daarnaast beschikken wij over een groot aantal specialismen die u kunnen ontzorgen gedurende het hele bouwproces.


cameranu_logo

CameraNU.nl

 

CameraNU.NL B.V. is een dynamisch, nog steeds groeiend bedrijf gevestigd te Urk en levert een compleet assortiment op het gebied van digitale fotografie.
Via de website www.cameranu.nl vindt u alle benodigde informatie over onze organisatie. Via de menu’s aldaar vindt u ons complete assortiment. Mocht u niet vinden wat u zoekt, mail of bel dan gerust.

Bezoekadres winkel:
CameraNU.NL
Het Spijk 8
8321 WT Urk

Telefoon: 0527-690404

_______________________________________________________________________________

Luimes

Luimes AV is uw audiovisuele partner als het gaat om professioneel beeld, licht en geluid.
De afdelingen verhuur en verkoop/installatie kunnen u ont-zorgen als het gaat om de verhuur en installatie van audiovisuele apparatuur.

Bij de verhuur afdeling verzorgen we beeld, licht en geluid op locatie bij beurzen, congressen en evenementen.
U kunt dan denken aan bedrijfspresentaties, openingen en festivals.

De installatie afdeling levert en installeert professionele beeld en geluidsapparatuur bij bedrijven, overheid en zorg.
Hierbij kunt u denken aan het leveren en installeren van beamer’s, beeldschermen, achtergrondmuziek en omroepinstallaties in combinatie met automatisering hiervan.

Luimes AV is één van de initiatiefnemers van de Agpro rallyarena en bouwt deze hal compleet om als discotheek waar de auto’s doorheen vliegen tijdens de proef op de Nagelerweg. Spektakel gegarandeerd dus.


Hoevenberg Service

Even voorstellen
Chris en Alma Hoevenberg gingen zo’n 16 jaar geleden de uitdaging van het ondernemerschap aan. Het bedrijf, leverancier van transportbanden, aandrijfriemen en aanverwante artikelen aan zowel productiebedrijven als eindverbruikers, groeide uit tot een betrouwbare partner. En hier zijn ze trots op!

24 Uurs service
Hoevenberg service doet de naam eer aan door het jaar heen dagelijks 24 uur te staan voor ondersteuning van opdrachtgevers en zorgen voor een goede voortgang van het productieproces. Transportbanden worden geheel naar wens van de opdrachtgever en diverse toepassingen ontwikkeld en geproduceerd.


VanStaveren_LogoBlauw

Van Staveren

 

Na jaren lang hoofdsponsor en naamgever is ook in 2016 van Staveren nog steeds betrokken bij de organisatie van de rally. “Het is een unieke gebeurtenis”, aldus wedstrijdleider Daan Pont. “Bij mijn weten is het nog niet eerder voorgekomen dat één en de zelfde sponsor zoveel jaren achter een rally ging staan.” Hoe ziet u dit jaar de betrokkenheid van van Staveren terug? Er is een speciale “van Staveren proef” en op diverse stations zijn entreekaarten en publieksinformatie verkrijgbaar. Tijdens de rally kunt u profiteren van “Snelle Rally Korting”: op de dag van de Zuiderzeerally tankt u extra voordeling op alle rally stations. Voor meer informatie klik hier.


Hoekstra2012WEBWIT

Hoekstra-Krantendruk

 

Ook altijd al een belangrijke sponsor geweest, lang niet alleen maar vanwege al het drukwerk voor de rally, dat bij deze Emmeloordse drukker wordt vervaardigd.


Wensink_Logo

Wensink Mercedes-Benz

 

Over Wensink 100 jaar na oprichting van het merk Mercedes-Benz is Wensink gestart als Mercedes-Benz dealerschap door vijf importeursvestigingen te verzelfstandigen. Inmiddels is Wensink doorgegroeid naar 1 van de grotere Mercedes-Benz dealerbedrijven in Nederland met diverse vestigiingen geconcentreerd in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland.

Wensink heeft zich van meet af aan georiënteerd op de after sales. Deze visie is ontstaan omdat een tevreden after sales-klant de continuïteit van een bedrijf verstevigt.


 

Bus Industrial Tools BV

 

Van gereedschappen verkoper tot partner in techniek

Bus’ handelmij b.v. is een familiebedrijf dat in 1957 is opgericht door Schelto (beter bekend als Tony) Bus senior. In die tijd huurt hij samen met zijn vrouw Dineke een klein pand in Lemmer om van daaruit gereedschappen te leveren. Al na een jaar wordt een groter pand in Zwolle betrokken. De zaken gaan goed: Bus is inmiddels een begrip in de regio en er wordt besloten tot uitbreiding.

Familiebedrijf
Het familiebedrijf Bus heeft de afgelopen decennia een hele ontwikkeling doorgemaakt en is uitgegroeid tot een professionele organisatie met 12 vestigingen. Vanuit het hoofdkantoor in Zwolle worden zaken als automatisering, administratie en inkoop aangestuurd. Met de komst van een nieuw logistiek centrum in 2017 is een centraal magazijn een feit.

In het najaar van 2017 bestaat Bus 60 jaar.


Selles IT

 

Selles in’t kort:

IT drijft vooruitgang. IT helpt organisaties om productiever, innovatiever en winstgevender te zijn. Wij helpen organisaties met IT. Dat doen wij met passie voor ons vak, met persoonlijke dienstverlening en door ons werk gewoon te doen. Alles wat wij doen is erop gericht het u zo makkelijk mogelijk te maken. Al sinds 1992 zorgen wij voor de klik tussen u en IT.


Plus Renovatie

+Renovatie

 

+Renovatie is hèt renovatiebedrijf in Flevoland. Vanuit de vestiging in Emmeloord wordt heel Nederland bediend. +Renovatie Woningverbeteraars richt zich op het verkoop- of verhuurklaar maken van zowel bestaande als nieuwe woningen voor de bedrijfstak. Daarnaast richt +Renovatie zich voor de particulier op het upgraden of veranderen of renoveren van enkele of meerdere woonruimten of de gehele woning. Kantoor- en Winkelinrichting behoort ook tot de activiteiten van +Renovatie.


van-dun_logo

Loonbedrijf van Dun

 

Midden jaren tachtig van de vorige eeuw is Kees van Dun samen met een compagnon van start gegaan met het doorspuiten van drainage, maar al snel ook met andere agrarische werkzaamheden. Na afscheid van de compagnon en naast een aantal overnames en samenwerkingen is het bedrijf gegroeid naar de omvang zoals het nu is.

Loonbedrijf van Dun
Meerweg 83
Rutten


event-catering_logo

Event Catering B.V.

 

Event Catering is een bedrijf, dat zijn sporen bij diverse grote evenementen reeds verdiend heeft. Het bedrijf heeft  ruime ervaring met allerlei soorten evenementen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk . Zij kunnen daar  zeker 100.000 bezoekers voorzien van drank en etenswaren.

De evenementen bestaan uit technoconcerten, rockconcerten, popfestivals, sportevenementen, dorpsfeesten, bloemencorso’s, sail evenementen, autorally’s tot open dagen van voetbalclubs etc. Je kunt het zo gek niet bedenken of zij hebben ervaring met zo’n evenement!


 

LOGO_BrouwerHoreca

Brouwer Horeca Groothandel

 

Uw betrouwbare leverancier

Horecagroothandel Brouwer is een totaal-leverancier voor de horeca. Wij hebben voor elk type bedrijf of organisatie de juiste producten en service!

Onze serviceregio beslaat 80 kilometer rondom onze vestigingslocatie, Kampen. Deze kunnen rekenen op een vaste chauffeur en wekelijkse vaste bezorgdagen en uitstekende service.

Onze chauffeurs zorgen voor een vlotte levering. De vrachtwagens bevatten verschillende compartimenten voor gekoelde, diepgevroren en droge producten.

Uiteraard is de prijs zeer belangrijk en service vanzelfsprekend. Maar succesvol ondernemerschap in de horeca vraagt om constant meedenken, een prettige relatie, korte lijnen, steeds stapjes extra doen én vertrouwen in elkaar stellen.

Wij weten wat er leeft, denken mee en bieden oplossingen in product en werkwijze. Met onze klanten hebben wij een langdurige, vertrouwde samenwerking.

Wij geven en krijgen vertrouwen.


LOGO_FlevoEngin

Flevo engineers

 

Engineeringsbureau voor (speciaal) machinebouw

Flevo Engineers is een werktuigbouwkundig engineeringsbureau, gevestigd in Emmeloord, maar werkzaam door geheel Nederland en daarbuiten. We zijn gespecialiseerd in machinebouw en speciaal machinebouw, waarbij we het volledige ontwikkelproces op ons kunnen nemen.

Flevo Engineers ontwikkelt uw idee tot een tastbaar eindproduct.


LOGO_Zalsman

Zalsman Kampen

 

Dé drukkerij waar u maatschappelijk verantwoord druk- en printwerk kunt bestellen.

Zalsman Kampen is een samenwerking tussen Zalsman B.V. en IMpact (sociale werkvoorziening Kampen). In deze drukkerij wordt werkgelegenheid geboden aan 40 medewerkers, waarvan 26 mensen die om wat voor reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, en alle 26 gedetacheerd zijn aan Zalsman Kampen.


Logo_Brouwer_wit

Autobedrijf Gerben Brouwer

 

Autobedrijf Gerben Brouwer bv met vestigingen in Rogat – Meppel en in de Kuinre is gespecialiseerd in Volvo occasions. Ook zult U weleens een mooie occasion van een ander merk aantreffen maar het accent ligt op alle types Volvo. Vraag vrijblijvend naar de auto’s die op dit moment nog niet op de website staan, maar die wij binnenkort wel verwachten.


LOGO_GIGA_WIT

Gigaspeelgoed.nl

 

GIGAspeelgoed beschikt over een actueel en compleet aanbod speelgoed en verkoopt tevens alle bijbehorende accessoires. Naast de informatie op de website kunt u contact opnemen met onze gespecialiseerde klantenservice voor meer aanvullende informatie en advies over de verschillende producten.

GIGAspeelgoed
Daalder 8
8305BE Emmeloord

Tel 0527788113


LOGO_ReM_wit

Rally-eMag

 

 

De Zuiderzeerally is natuurlijk één van de mooiste rally’s in Nederland, maar het is nog geen rally uit het wereldkampioenschap. Maar je bent rally enthousiast en dus wil je alles weten over het WRC, zoals het WK Rally’s officieel heet. Rally-eMag is één van de weinige digitale magazines in de Engelse taal dat zich helemaal richt op het WRC en ook het ERC. Ten slotte wil je ook alles weten over hoe Kevin Abbring het ervan af brengt. Rally-eMag verschijnt maandelijks.  Kijk eens op de website voorde laatst verschenen nummers.

Being a rallyfan you are obviously interested in the World Rally Championship (WRC) and probably also in the European Champioship (ERC). We at Rally-eMag just happen to publish a monthly magazine that completely focusses on these two championships.  So why dont you have a look at our website where you can find our agazines and where you can subscribe. Hope to see you there soon!


LOGO_VOORHUYS

Hotel Cafe Retaurant ‘t Voorhuys

 

Wie ‘t Voorhuys kent, zal het beamen: het heeft werkelijk al ‘t fijne… en alles om iets bijzonders van uw verblijf te maken! U en uw gasten zullen zich dan ook zeker thuis voelen in ‘t Voorhuys. Tot uw beschikking staan, een uitstekend hotel, een royaal grandcafé/restaurant, grote en kleine zalen voor vergaderingen en partijen, bovendien een sfeervol theater met bioscoop. Dat geeft al enigszins aan wat ‘t Voorhuys u allemaal te bieden heeft!


Kuiken N.V.

Kuiken N.V. behoort tot de vooraan-staande full-service distributiebedrijven voor de professionele markten. De dienstverlening beslaat het volledige terrein van verkoopadvisering, training, financiering, gebruiksklare aflevering, onderhoud, reparatie en terugname van machines aan het einde van de gebruiksperiode. De activiteiten vinden plaats in Nederland, België, Luxemburg en Noord-Duitsland.


Noordhuis Kantoorspecialisten

 Persoonlijke aandacht, een grote vaardigheid in het snel vinden van echte oplossingen en een compacte, open organisatie met korte lijnen vormen de basis van de veelal langdurige relaties die Noordhuis met zijn klanten aangaat. Ze zijn gespecialiseerd in het scheppen van een prettige, werkzame kantooromgeving voor grote en kleine bedrijven, overheden en instellingen. Projectinrichting is een van de grote specialismen van Noordhuis kantoorspecialisten.


AGPRO

Er is al zeker 10 jaar goed contact met de eigenaar van Agpro, die tegen de proef Nagelerweg aan woonde. In het begin leverde het bedrijf stro, maar sinds een jaar of zeven is het bedrijf actief in de verkoop van vrachtwagens en trailers. Sindsdien zijn ze ook onze vaste leverancier van zwaar rollend materieel.

Hannie Schaftweg
Emmeloord
Email: F-aarden@hetnet.nl


CarXpert

In November 1979 neemt Maarten van Staveren het tankstation/garagebedrijf aan de Sportlaan in Emmeloord over van FINA. Dit tankstation blijft bestaan tot 1999. In dat jaar vindt er een bodemsanering plaats waarbij het tankstation verdwijnt.

De garage wordt voortgezet. En om aan alle moderne wensen en eisen te voldoen is er gezocht naar een nieuw garage- concept, waarbij klant en kwaliteit centraal staan. Dit is gevonden in het CarXpert-concept waarbij wij ons in september 2009 hebben aangesloten. De verkoop van jong gebruikte occasions zal extra aandacht gaan krijgen. Een 2de vennoot treed aan, Yvo Smit, om deze uitbreidingen mede te verzorgen. 
Onze openingstijden zijn als volgt:

Showroom
Maandag tot en met vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 15.00 uur
Werkplaats 

Maandag tot en met vrijdag: 8.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 -12.00 uur


Autohuis de Nijverheid

Wij zijn gespecialiseerd in het Mitsubishi onderhoud en schadeherstel. Maar ook hebben wij verscheidende andere merken in onderhoud. Wij bieden alle producten en diensten die u mag verwachten van een automobielbedrijf. Ons team van technische deskundige,staan voor u klaar. Is u auto voor onderhoud of schade bij ons in het bedrijf beschikken wij ook over een aantal leenauto’s welke u tegen een scherp tarief kunt huren.


VW v.d. Heide BV

Van der Heide Emmeloord is de enige officiële Volkswagen dealer van de Noordoostpolder.

Autobedrijf van der Heide Balk VW-Audi
Werktuigenweg 40 – 
8304AP – Emmeloord – Flevoland


Hylkema Peugeot 

Al meer dan 50 jaar is autobedrijf Hylkema het vertrouwde adres voor de aanschaf, het onderhoud en het schadeherstel van uw nieuwe of gebruikte Peugeot. In 2016 en 2017 was het bedrijf mede ‘verantwoordelijk’ voor de deelname van de Duitse toprijder Christian Riedemann met een Peugeot 208 T16 in de snelle R5 klasse.


Riooltechniek Kraggenburg

Volg het laatste rally nieuws op deze site op Facebook Zuiderzeerally of op Twitter onder @Zuiderzeerally